Åsa + Levsmart = SANT

Att ge kroppen bra bränsle, motion och tid för återhämtning är den bästa grunden för ett hälsosamt liv och en hög livskvalitet. Jag är utbildad socionom, kostrådgivare och hälsoinspiratör, med stor passion för friskvård och livskvalitet. Jag tror på balans och att vara lite juste mot sig själv för att få må riktigt gott. 

Som Hälsorådgivare är jag rak och omtänksam, men jag ställer dig till svars kring ditt ansvar för din hälsa, ditt mående och livskvalitet. Jag vill påverka, göra gott och föreläser gärna för att sprida mina kunskaper.

Det finns ett “före och efter” Åsa. Hon vet hur man gör och kan alltid sporra och motivera mig till att klara ta ett steg till och göra det där som man vet är så jäkla viktigt.
— Dorothy 69 år

Som person, inspiratör och motivator är jag en energigivare. Livserfarenhet, vetgirighet, studier, mod och passion har tagit mig hit. Låt mig hjälpa dig att ta din livskvalitet till en ny nivå! 

jorden.jpg


Relevant kompetens:

- Socionom
- Skräddarsydd ICF Coachutbildning
- Motivator och energigivare
- Hälsoinspiratör (Pauluns Näringscenter)
- Eventkoordinator och konferencier
- Erfaren gällande implementering och utbildning
- Kostrådgivare med inriktning KBT (Sverige Hälsan)

Levsmart är precis som det låter, att ha en livsstil som är smart. Hushåll med din energi, spara på krafterna när det behövs och ladda dina batterier och din kropp med det som den mår bäst av.

Via Levsmart vill jag sprida kunskap, råd och motivation till förändring och utveckling.

Det finns olika metoder att göra en livsstilsförändring, vi är alla unika och behöver specifika verktyg på vägen. 
Det handlar om hur du kan förändra ditt liv, ditt mående, dina känslor och din framtid.

Välkommen att ta kontakt, Mvh Åsa