Kropp & själ hör ihop

Att ge min kropp bra bränsle, motion och tid i stillhet är helt avgörande för hur jag mår i längden.
Våra dagar är ofta fyllda av arbete, restid, familj, barn och aktiviteter. Flera "måsten" av olika slag . Att ge min kropp och själ vad den behöver är ett av mina "måsten" om jag även vill kunna få njuta av sådant som skön livskvalitet och ett hållbart liv. Sätter jag inte IN på mitt "livskonto" så kan jag heller inte ta UT något från det.
Känner du igen dig?

Jag är utbildad socionom, kostrådgivare och hälsoinspiratör med stor passion för friskvård och livskvalitet. Som Skolkurator har jag förmånen att få arbeta med barn och unga med att rusta dom inför livet. Något jag brinner extra mycket för. Jag tror på vikten av att noga lära känna sin kropp och dess signaler, på balans och på att vara lite juste mot sig själv för att få må riktigt gott. 

IMG_2909 - kopia (3).JPG

Som rådgivare är jag nyfiken och rak , och jag ställer dig till svars kring ansvaret för din hälsa, ditt mående och din livsstil.
Jag vill påverka, göra gott och föreläser gärna för att sprida kunskaper. Jag värnar extra mycket för barnen och för att lära ut hur man kan hjälpa kroppen att må bättre kring sånt som kan vara jobbigt och göra ont i livet. Stillhet, eftertanke och kroppskunskap är viktigt redan när man är liten.

Livserfarenhet, vetgirighet, studier, mod och passion för mig framåt. Till vardags arbetar jag som kurator på en skola i Lund.


Relevant kompetens:

- Socionom och Kurator
- Medlem av “Drömmen om det goda”
- Skräddarsydd ICF Coachutbildning
- Motivator och Hälsoinspiratör
- Eventkoordinator och konferencier
- Implementering och utbildning
- Kostrådgivare med inriktning KBT

Levsmart är precis som det låter. Med olika metoder och verktyg styr du över ditt eget liv och hjälper din kropp att må bra . Resultatet = en smart livsstil som ger god livskvalitet, inre trygghet och en hälsosam livsstil.

Ny layout Dikt av Levsmart 180616 (1).png

Via Levsmart vill jag sprida kunskap, råd och motivation till förändring och utveckling. Vid Hälsorådgivning får du som kund personliga verktyg som du har med dig resten av livet och kan använda efter behov.

Det finns olika metoder att göra en livsstilsförändring, vi är alla unika och behöver personliga verktyg på vägen. 
Det handlar bland annat om hur du kan förändra ditt mående, dina tankar & känslor, dina vanor och därmed resten av ditt liv…