Varmt välkommen som utställare på
Hälsa & Helhetsmässan söndagen den 8 mars 2020

Hälsa & Helhet-logo.png

Levsmart bjuder åter in till en heldag för kropp & själ, med intressanta föredrag och utställare inom friskvård, hälsa, medialitet, motion, kost och skönhet. 

Senast blev det en fantastisk mässdag med över 60 utställare och nästan 1000 besökare från hela Sverige. Stort TACK till alla som kom, alla som hjälpte till och alla unika eldsjälar till utställare.

Nästa år blir det mässa söndagen den 8 mars år 2020
Tid: 10.00-17.00
Entré: 60 kr - kontat betalning gäller. Gratis för barn upp till 12 år i vuxet sällskap.
Plats: Medborgarhuset i Eslöv
Adress: Kyrkogatan 1, 241 30 Eslöv (ca 200 meter från tågstationen, bra parkeringsmöjligheter) 
Fika: I Cafébaren på nedre plan finns lättare förtäring under mässdagen

Här nedan ser ni några bilder på Medborgarhusets fantastiska lokaler. Syftet med mässan är att samla bra produkter, tjänster, metoder, föredrag och aktiviteter som på olika sätt kan höja vår livskvalitet, göra oss starkare, friskare eller mer tillfreds med livet. Min förhoppning är att mässdagen ska göra en skillnad för våra besökare och att den blir en öppning till nya kontakter och till förändring och utveckling.

Varmt välkomna till en heldag för kropp & själ// Åsa på Levsmart

Bra att veta inför mässdagen:

Ni har tillgång till lokalen från kl. 08.00. Avlastning sker via huvudingången.
Senast 9.30 öppnar cafét så att ni kan köpa lite fika innan vi släpper in besökarna kl 10.00
Bord och stolar finns på varje plats. WIFI, el och fler stolar finns det gott om. Ett begränsat antal skärmväggar finns att låna.


Tala gärna om vid platsbokningen om du tänker ta med dig eget bord, klädstång, behandlingsbänk eller liknande större möbel. 


Vill du bli en av våra utställare på mässan?
Vi önskar att ni är verksamma inom Holistisk verksamhet, friskvård, hälsa, medialitet/andlighet, motion, kost, skönhet eller liknande. Du fyller i din intresseanmälan i formuläret nedan.


Utställaralternativ (priserna är exkl. moms):

A = 800 kr: Golvyta ca 2 x 1,5 m + 1 st bord (ca 180 x 70 cm)
B =  500 kr: Golvyta ca 1,5 m + ett runt ståbord med diameter 70 cm
C = 1060 kr: Golvyta ca 2,5 x 3 m (utrymme för prova-på behandling) + 1 st bord (ca 180 x 70 cm)

EN entrébiljett per bord ingår i priset - står ni två eller flera vid bordet köper ni extra entrébiljett för dessa. Entrébiljetterna kostar 60 kr styck.

OBS: Vi förbehåller oss rätten att fördela utställarplatserna på ett sätt där vi kan erbjuda besökarna ett brett utbud inom nämnda områden samt att begränsa antalet utställare per genre. Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till utställare som inte passar in under temat harmoni, hälsa eller hantverk. Vi förbehåller oss också rätten att fritt placera ut utställare i lokalen, önskemål är välkomna men är ingen garanti.

Bli godkänd som utställare:
Om du önskar en utställarplats måste du först maila oss och beskriva dig/din verksamhet kort i formuläret eller i ett mail till : kontakt@levsmart.se
Du får en bekräftelse på din intresseanmälan inom ca en vecka. I god tid innan mässan delar vi ut utställarplatserna efter genre - Ha tålamod!
Blir du antagen som utställare får du information om vilka uppgifter vi behöver av dig för att gå vidare i processen.
Varmt välkommen med din intresseanmälan. 

Vill du hålla ett kostnadsfritt föredrag:
Under mässdagen finns det några tillfällen på ca 30 min där ni som utställare kan berätta om era produkter/tjänster. Föredragen hålls i Medborgarhusets sal D som rymmer ca 50 personer och ska vara gratis för våra besökare. Anmäl ditt intresse i ett mail till oss.

Hyr mellansalen för ca 75 personer:
Under mässdagen finns det några tillfällen på 60 min där du kan hyra sal C för att hålla föredrag, storseans eller liknande. Kravet är att det du vill förmedla går i samma anda som själva mässan. Salen är välutrustad och hyr till ett fast pris per timme. Anmäl ditt intresse i ett mail till oss.

Hyra stora salen med ca 400 sittplatser:
Under mässdagen finns det möjlighet att hyra den stora salen A med drygt 415 sittplaster. Salen är vackert inredd i rött och mässing med en stor scen, bra ljud, ljus och är handikappvänlig. Du kan hyra den i 60 eller 120 min och dina åhörare kommer att få fritt inträde till själva mässan. Fast pris per timme gäller.
För mer info, kontakta Åsa på Levsmart 0763- 183518 eller via kontakt@levsmart.se

Hälsa & Helhet-logo.png

Anmäl ditt intresse för utställarplats till mässan via formuläret nedan.


- Mässan för Hälsa & Helhet den 8 mars 2020 - Eslöv Medborgashuset

Fyll i formuläret, vi återkommer till dig inom 2-3 arbetsdagar.