Hälsocoachning och Mental träning

Du är experten på dig själv. Att investera i friskvård, personlig utveckling och inre balans är skillnaden som gör skillnaden - Då får du också resultat utöver det vanliga.

Vi människor är lika men också unika.

DU är experten på dig själv och vet själv vad du behöver hjälp med. Vanliga exempel är livsstilsrådgivning, utmattning, stress och personlig utveckling. Förändring börjar inifrån och du har själv “allt” du behöver för att skifta ditt utgångsläge och skapa det du önskar och vill ha!

Med hjälp av olika metoder och verktyg kan du lära känna nya sidor av dig själv och ta reda på hur du själv kan påverka, både din livsstil, ditt mående och dina resultat. Åsa arbetar alltid lösningsfokuserat och med inriktning KBT. 
Att investera i personlig utveckling och inre balans är skillnaden som gör skillnaden - Då får du också resultat utöver det vanliga. Åsa erbjuder stöd inom mental träning, kost- och livsstilsrådgivning, personlig utveckling, , stresshantering och återhämtning. 

(KBT är ett samlingsnamn för psykoterapier där man tränar på att använda sig av nya beteenden och tankemönster)

Vanliga behov av hjälp hos mina klienter är:

  • Livsstilsförändring

  • Stress och utmattning

  • Svårt att nå mål och resultat

  • Oro, sorg och rädsla

Välkommen till en personlig investering!

HälsoCoachning & Mental träning

Hur kan coachning & stöd hjälpa dig?

Kom vidare och få nya resultat

Att ha ett tillåtande bollplank och bra verktyg räcker ofta för att få till goda resultat hos DIG som behöver stöd i förändring och utveckling. Med hjälp av personlig coachning, verktyg och inspiration får du lära känna dig själv bättre och uppleva hur du själv kan påverka, både ditt mående, din energi och dina resultat. Välkomen att boka din första tid. 

Hälsningar Åsa

Åsa ljungdell

Hälsocoach och Socionom

Åsa är bland annat utbildad Socionom, Kostrådgivare med inriktning KBT, Hälsoinspiratör och har en skräddarsydd coachutbildning. 

Min ledstjärna är att bidra till en värld där alla känner lust att göra skillnad.

Som person är jag nyfiken, lösningsintresserad och har en bred erfarenhet av rådgivning, utbildning och handledning.  Att få sprida kunskap och inspiration kring friskvård, personlig utveckling och (egen)hälsa är betydelsefullt för mig, både på jobbet och privat.

När du investerar i dig själv (din personal, i samhället eller i en verksamhet) får du också resultat utöver det vanliga!

Kompetens och talang

- 5 år som Skolkurator
- Skräddarsydd ICF Coachutbildning
- Socionomexamen (Socialhögskolan Lund)
- Utbildare och Föreläsare
- Rekrytering och Bemanning
- rePULS Metoden
- Reiki som stressreducering
- Kostrådgivare med inriktning KBT (Sverige Hälsan)
- Hälsoinspiratör (Pauluns Näringscenter)
- Eventarrangör och Koordinator

Välkommen att höra av dig!

Coachning / Mental Träning

Levsmart.se

Fyll i formuläret nedan - Åsa kontaktar dig inom 2-3 arbetsdagar. Har du frågor är du välkommen att själv ta kontakt via telefon 0763-18 35 18 eller mejla Åsa på kontakt@levsmart.se
Namn Telefon E-post Meddelande Skicka in