Livet är det som pågår medan du håller på med annat...

Tycker du också att det är svårt att bara vara och inget göra?
Många tycker det kn vara svårt att meditera för att de far iväg i tankar hela tiden. Det är helt naturligt och helt okej. Meditation kräver träning som så mycket annat. Bara för att du tar upp en gritarr betyder det inte att du direkt kan spela fina melodier på den, du behöver öva och långsamt blir du skickligare och kan spela utan någon större koncentration. Så fungerar det även med meditation. Övning ger färdighet.
Välkommen att anmäla dig till någon av mina event eller kurser. 

buddha-statue-2692027_1280.jpg

Mindfulness - Varsevarande

En teknik som handlar om medveten närvaro här och nu. Mindfulness eller varsevarande är ett skönt sätt att ta en "pause" när som helst på dygnet. Regelbunden stillhet hjälper dig att sänka ditt "vardagstempo", bättre hantera oro, stress och förändringar och att sova bättre. Lär dig att medvetet välja var du vill rikta din uppmärksamhet och skapa det liv du vill leva.

lotus.png
meditation.jpg

Meditation & bön

Hitta vägen inåt och närheten till dig själv. Lär känna ditt inre landskap och hjälp kroppen att må så bra den bara kan. På mina event och kurser håller jag ofta i skön vägledd meditation och ger lite goda råd när det gäller stillhetsträning.

Jag visar dig gärna hur du, med hjälp av mina handgjorda halsband och armband kan få hjälp med att hålla fokus under dina stunder i stillhet.
Varmt välkommen att boka plats på kommande event.

Namaste, Åsa