Livet är det som pågår medan du håller på med annat...

Tänk att det ska vara så svårt att bara vara och inget göra.
Tur att det finns hjälp och bra tekniker som man kan ta till för att stilla sitt sinne. Korta stunder av stillhet under dagen, meditation eller någon långsam, mjuk träning är otroligt effektivt när det handlar om återhämtning. Många tycker det är svårt att meditera, för att de far iväg i tankar hela tiden. Det är helt naturligt och även här finns hjälpmedel. Meditation kräver träning som så mycket annat. Bara för att du tar upp en gritarr betyder det inte att du direkt kan spela fina melodier på den, du behöver öva och långsamt blir du skickligare och kan spela utan någon större koncentration. Så fungerar det även med meditation. Övning ger färdighet.
Välkommen att anmäla dig till någon av mina kurser. 

buddha-statue-2692027_1280.jpg

Mindfulness - Varsevarande

En teknik som handlar om medveten närvaro här och nu. Mindfulness eller varsevarande är ett skönt sätt att ta en "pause" när som helst på dygnet. Regelbunden stillhet hjälper dig att sänka ditt "vardagstempo", bättre hantera oro, stress och förändringar och att sova bättre. Lär dig att medvetet välja var du vill rikta din uppmärksamhet och skapa det liv du vill leva.

lotus.png
meditation.jpg

Meditation & bön

Hitta vägen inåt och närheten till dig själv. Lär känna ditt inre landskap och hjälp kroppen att må så bra den bara kan. När vi mår bra och är i balans så flödar energin fint i våra kroppar. Mår vi dåligt, stressar eller är sjuka,  kan energin bli blockerad och flödet ojämnt.

På mina resor, kurser och weekends bjuder jag alltid på skön vägledd meditation och lite goda råd för en behaglig vardag.

Jag visar dig även hur du, med hjälp av mina handgjorda halsband och armband kan få hjälp att hålla fokus under dina stunder i stillhet.
Varmt välkommen att boka plats på kommande event.

Namaste, Åsa