Livet är det som pågår medan du håller på med annat...

Tänk att det ska vara så svårt att bara vara och inget göra.
Många tycker det är svårt att meditera, att de far iväg i tankar hela tiden. Det är helt naturligt och helt okej. Meditation kräver träning som så mycket annat. Bara för att du tar upp en gritarr betyder det inte att du direkt kan spela fina melodier på den, du behöver öva och långsamt blir du skickligare och kan spela utan någon större koncentration. Så fungerar det även med meditation. Övning ger färdighet.
Välkommen att anmäla dig till någon av mina kurser. 

buddha-statue-2692027_1280.jpg

Mindfulness - Varsevarande

En teknik som handlar om medveten närvaro här och nu. Mindfulness eller varsevarande är ett skönt sätt att ta en "pause" när som helst på dygnet. Regelbunden stillhet hjälper dig att sänka ditt "vardagstempo", bättre hantera oro, stress och förändringar och att sova bättre. Lär dig att medvetet välja var du vill rikta din uppmärksamhet och skapa det liv du vill leva.

lotus.png
meditation.jpg

Meditation & bön

Hitta vägen inåt och närheten till dig själv. Lär känna ditt inre landskap och hjälp kroppen att må så bra den bara kan. På mina kurser och weekends bjuder jag alltid på skön vägledd meditation och lite goda råd för en behaglig vardag.

Jag visar dig även hur du, med hjälp av mina handgjorda halsband och armband kan få hjälp att hålla fokus under dina stunder i stillhet.
Varmt välkommen att boka plats på kommande event.

Namaste, Åsa