Här hittar du event som är på gång framöver - Välkommen att anmäla dig!


Från yta till djup - hos Magnolia Life Center i Lomma

Magnolia.JPG

Från yta till djup - Lär känna ditt inre.
Välkommen till en kväll i stillhetens tecken. Fokus för kvällen ligger på vikten av stillhet i våra oftast fullbokade liv och vilka otroliga vinster du får av att hitta just din väg till lugn och ro.

Regelbunden stillhet hjälper dig bland annat att sänka ditt "vardagstempo", bättre hantera oro, stress och förändringar och kan ge bättre sömn. Lär dig att medvetet välja var du vill rikta din uppmärksamhet och skapa det liv du vill leva.
Under kvällen tar vi bland annat upp:
• Medveten närvaro
• Psykisk hälsa
• Känsloreglering och kroppsmedvetenhet
• Lite om hjärnforskningen
• Från yta till djup
Under kvällen visar jag dig även hur du, med hjälp av mina handgjorda meditationssmycken kan få hjälp med att hålla fokus under dina stunder i stillhet.

Hitta vägen inåt och närheten till dig själv. Lär känna ditt inre landskap och hjälp kroppen att må så bra den bara kan. Fika serveras under kvällen i form av Te/kaffe, vatten, frukt & rawfoodbollar Varmt välkommen att boka plats på eventet hos Magnolia Life Center i Lomma (begränsat antal platser)
”Stillhetsträning stärker våra inre resurser och tron på vår egen förmåga”, Åsa på Levsmart

Magnolia Life Center i Lomma: Datum: kommer till hösten
Pilvägen 7 i källarlokalen, Välkomna


Treatcollage.JPG

Meditation - För kropp & Sinne

Levsmart bjuder in till en vägledd meditation i stilhetens tecken.

Många tycker det är svårt att meditera, att de far iväg i tankar hela tiden. Det är helt naturligt och helt okej. Meditation kräver träning som så mycket annat. Bara för att du tar upp en gritarr betyder det inte att du direkt kan spela fina melodier på den, du behöver öva och långsamt blir du skickligare och kan spela utan någon större koncentration. Så fungerar det även med meditation. Övning ger färdighet.

Hitta vägen inåt och närheten till dig själv. Lär känna ditt inre landskap och hjälp kroppen att må så bra den bara kan.
Välkommen att anmäla dig : datum kommer längre fram


Utmattning Tur & Retur - en kurs i fyra delar

Är du eller har du varit i en period av utmattning? Svårt att koncentrera dig o komma ihåg även enkla saker, humörsvängningar och en enorm trötthet som inte går att vila bort?
Känner du igen dig? Du är inte ensam. Du tillhör den stora skaran som lyckats göra din kropp utmattad av ett beteende som du haft under en lägre tid. En sund reaktion på ett osunt beteende. Men det finns skydd och bot i form av återhämtning och rekreation och att du verkligen lägger tid på att lära känna dig själv och vad just DU mår bra av. Välkommen till en ovanlig riktning - 180 grader, att vända sig inåt alltså. 

book-2304389_1280.jpg

Stress, höga krav, prestation och att vara hur duktig som helst kan göra oss väldigt sjuka under mycket lång tid. Hur kan vi hjälpa oss själva att inte fara illa av vår livsstil? Vilka förändringar måste till för att just du ska kunna må så bra att du inte behöver bli sjuk igen?

Som utmattad MÅSTE du lära dig ett nytt sätt att bete dig, ett sätt att leva som hela du mår bra av, annars kan du räkna med att du kommer att bli sjuk igen. 

Under kursen visar jag dig vägen inåt, närheten till dig själv och till att göra plats för det som kroppen mår bra av, så som återhämtning, närvaro och tid i stillhet. Du får bland annat prova på långsam Qigong, enkel meditation, och olika övningar för att bli mera mindful i din vardag. Kursen ger tid för eftertanke och kommer att hjälpa dig att påbörja eller fortsätta den förändringsprocessen som krävs för att du ska kunna skapa den livsstilen som du kommer att kunna må riktigt bra av. 

Ha gärna mjuka sköna kläder när vi ses. Kom 10 min innan vi börjar. 
Vi träffas 4 gånger.

I dagsläget finns inget datum för den här kursen på grund av heltidsarbete.
Mvh, Åsa på Levsmart


Anmäl intresse för event, kurser och weekends!

Levsmart är med och arrangerar ett flertal olika event över året. Hälsa och välmående för vårt inre och yttre går som en röd tråd genom alla våra event. Här kan du anmäla ditt intresse och få mer information om just din kurs, föreläsning eller weekend. 

Varmt välkommen. 
Med vänlig hälsning, Åsa

Namn *
Namn